batterij vervangen


Een batterij service laat u snel en eenvoudig bij Goud Gedaan uitvoeren. Klaar terwijl u wacht, voor zo goed als ieder type merk en horloge. Standaard voeren we een batterijservice uit zonder waterdichttest. Mocht u dit willen is dit uiteraard mogelijk.

 

Tijdens het vervangen van de batterij, kijken we altijd even naar de algemene staat van het horloge. Zit de band nog veilig aan de kast vast, bied de kroon nog genoeg afsluiting en zorgt de pakking er nog voor dat de achterdeksel mooi afgesloten is?

 

Mochten we constateren dat er naast de batterij, nog iets gerepareerd of vervangen moet worden melden we dit en is dit mogelijk in overleg met u.

 

We vervangen batterijen van vrijwel ieder type en merk horloge. In merken wordt geen onderscheid in de prijs gemaakt, zo kosten alle batterijwissels €8,-. Mocht er een batterij worden vervangen in een horloge met bijvoorbeeld een mono deksel, waarbij de batterij vervangen wordt via het glas, dan kan er een meerprijs gelden. 

 

Voor een pakking rekenen we €5,- incl. monteren. Middels een nieuwe pakking sluit de achterdeksel weer mooi af op de kast, waardoor de kans op stof en/of condens in de kast kleiner wordt. De pakking wordt uiteraard alleen vervangen als het nodig is, en akkoord is bij u.

 

Waarom laat u uw batterij vervangen bij Goud Gedaan?

 

Uw horloge laat u onderhouden door iemand die er verstand van heeft, daarnaast moet het ook niet meer tijd in beslag nemen dan nodig is. Daarom voeren we dit, zonder waterdichttest, indien mogelijk direct uit.

 

U parkeert gelijk naast de winkel, en binnen 5 minuten bent u onderweg naar uw afspraak met een horloge die op tijd loopt. We werken met de beste kwaliteit batterijen, voeren de service uit met Zwitsers gereedschap en werken zeer secuur. Bent u benieuwd? U bent welkom!

 

 

 

 


nieuw horlogeglas


gebroken glas horloge mineraal saffier plexi glas horloge zak horloge pols horloge bodegraven gouda reeuwijk horloge reparaties boskoop waddinxveen

Zeker als u uw horloge regelmatig draagt, zit een ongelukje in een klein hoekje. Uw glas kan breken, of er kan een lelijke kras in komen. Gelukkig is dit snel en goed te repareren. We vervangen glazen vanaf €27,50 inclusief monteren. 

 

We onderscheiden bij horloges 3 glazen van elkaar;

- Saffier glas is het hardste glas wat we kunnen gebruiken. Nagenoeg onkrasbaar.

- Mineraal glas is harder dan normaal glas van bijvoorbeeld tafels en ramen. Desondanks kan het zijn dat het breekt, of er een kras in komt.

- Plexiglas vinden we veel terug in oude zakhorloges. Het voelt, klinkt en kijkt anders. 

 

Saffierglas staat erom bekend, dat er niet zo snel een barst in komt, maar volledig splijt. Het gebeurd niet snel, maar als dit glas kapot gaat is vervanging nodig. Voor saffierglas maken we graag een prijsopgave op maat. 

 

Mineraalglas is snel en eenvoudig te vervangen. Ook indien u uw horloge als waterdicht gebruikt, kunnen we dit behouden. Mineraalglas vervangen we vanaf €27,50

 

Plexiglas valt in sommige gevallen nog te polijsten. Red dit het glas niet? Dan vervangen we deze vanaf €20,-.


seiko - pulsar - lorus


Band & kast reparaties - In vele gevallen - ook bij modellen die al wat langer mee gaan - is het mogelijk een originele leren, stalen of rubberen band te bestellen. Vaak sluiten deze banden mooier aan op de kast, en lopen detail van bijvoorbeeld de wijzerplaat mooi door in de band.

Een prijsopgave maken is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op, of kom langs in de winkel.

 

Glas & kroon reparaties - Om uw horloge weer waterdicht te maken, en de originele uitstraling te geven is het aan te raden een origineel kroon of glas te monteren indien deze kapot is. Schroefkronen sluiten uw kast mooi af tegen stof en vocht, en de veelal geperste (saffier) glazen garanderen lang plezier.

 

Uurwerk vervangen / reviseren - Van ieder model binnen Seiko, Pulsar en Lorus leveren en monteren we de originele onderdelen. Afhankelijk van het type uurwerk en model kan een revisie in Nederland, maar soms ook in het buitenland worden uitgevoerd. Zo kan het voorkomen dat uw horloge in het geboorteland Japan beland voor bepaalde onderdelen. Het kan ook zijn dat een revisie binnen 10 werk dagen klaar is. De reparaties lopen dan ook uiteen van een nieuwe accu tot een volledige revisie.

 

Batterij vervangen - Batterijen vervangen we in veel gevallen direct. Mocht u uw horloge waterdicht willen hebben, en zijn hiervoor onderdelen zoals een kroon of pakking nodig, dan moeten deze worden besteld en wordt uw horloge aangenomen. 


Reparatie - onderdelen diversen merken


           Juwelier Goud Gedaan

           Van Heuven Goedhartstraat 39

           2811 BT Reeuwijk

 

           0182-300564 

           info@goudgedaan.nl

           KVK: 67263992

           BTW: NL85690239 B01

 

Openingstijden

Onze winkel is geopend voor aanname en afhandeling van reparatiewerk; iedere dag tot 17:00. Bent u op zoek naar een mooi sieraad of horloge? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:00

Woensdag: 09:30 - 17:00

Donderdag: 09:30 - 17:00

Vrijdag: 09:30 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: Gesloten (m.u.v. koopzondagen in december)

 

Routebeschrijving

Vanaf de A12

Volg vanaf de A12 de borden richting Reeuwijk (centrum), na het passeren van de stoplichten neemt u op het eerst volgende kruispunt een afslag naar rechts. Na ca. 100M vindt u ons aan uw linkerhand.

 

Vanaf Gouda

Volg de borden richting Reeuwijk (centrum), blijf recht doorrijden tot u na ca. 500M de brandweerkazerne aan uw linkerhand vindt. Direct na de brandweerkazerne slaat u links af, waarna u ons na ca. 100M aan uw linkerhand vindt.