Controle Verispect

 

Minimaal 1 keer per jaar wordt er, uiteraard zonder afspraak, een steekproef of controle uitgevoerd. Een controleur van Verispect, aangesteld door de overheid, komt dan o.a. de weegschaal controleren op afwijkingen en nauwkeurigheid.

 

Bovenstaand rapport, ook ter inzage in de winkel, is een bewijs dat we weer met vlag & wimpel door de controle zijn gekomen! 

 

Zo bent u gegarandeerd van nauwkeurige metingen van het gewicht bij een taxatie of verkoop van uw sieraden.

 

 


Nieuw bij Goud Gedaan; ZINZI!

Nieuw verkrijgbaar bij Goud Gedaan! 

 

Langzaam maar zeker breiden we ons assortiment uit. Hierbij kijken we goed naar onze omgeving; wat willen onze klanten uit Reeuwijk, maar ook onze klanten uit Gouda, Bodegraven, Waddinxveen en Boskoop. We krijgen hints, vragen en tips, en hiermee gaan we natuurlijk aan de slag. 

 

Voor de kerst zijn we dan ook begonnen met het Internationaal erkende. maar oer Hollandse Zinzi! 

 

Kim Feenstra & Fatima Moreira de Melo dragen Zinzi in hun dagelijks leven én zijn natuurlijk het gezicht achter Zinzi. Met een prachtige collectie creolen en creool hangers, zilveren collier, ringen en armbanden is Zinzi een prachtige aanvulling op onze collectie. 

 

Zinzi komt je ongetwijfeld bekend voor. Heb je gekeken naar Hollands Next Topmodel? Ook dit werd gesponsord door Zinzi! Ben je benieuwd naar onze collectie? Je bent meer dan welkom bij ons in de winkel. Binnenkort ook online verkrijgbaar in onze webshop!