goud reparaties


ringen op maat

Gouden ringen zijn door de regel heen allemaal op maat te maken. Afhankelijk van hoeveel de groter of kleiner moet, en hoe breed de ring is passen we prijs aan. Zitten er stenen in de ring gezet? Dan kan het zijn dat deze nagestoken of opnieuw vastgezet moeten worden na het op maat maken. In dit  geval gaat de ring na het op maat maken naar de zetter.

 

Een ring op maat maken kan op verschillende manieren, meestal startend vanaf ca. €25,-

 

Voor het opmeten van uw ringmaat hoeft u geen afspraak te maken. Indien we uw ring op maat gaan maken, ontvangt u een via de computer geregistreerde reparatie bon met persoonlijk nummer.

goudsmid ring op maat goud gedaan reeuwijk solderen ambacht goud zilver op maat

schakel solderen

Indien uw armband of collier gebroken is kan deze vaak redelijk eenvoudig weer gemaakt worden. Afhankelijk van het type solderen en materiaal kijken we wat dit ongeveer gaat kosten. Indien er meerdere punten zijn welke verdikt/vervangen moet worden maken we eerst een prijsopgave.

 

Dit kan bijvoorbeeld bij een armband welke u al enkele jaren draagt. Doordat er in ieder schakel beweging zit, slijten de schakel langzaam in. Dit merkt u bijvoorbeeld als een schakel gebroken is, maar ook als uw gouden armband of goud collier een stuk langer is geworden. Door de jaren heen is dit een gelijkmatig proces, welke u niet direct merkt. Als we de schakel weer in elkaar liggen zoals deze was tijdens de aankoop is het verschil goed zichtbaar. Het scheelt vaak als snel enkele centimeters. 

 

Een armband of collier uit goud kan bijna altijd in orde worden gemaakt. Van een oogje dicht solderen tot een complexe vlecht soldering; alles kan.

 

Een gemiddelde soldering met afwerking en polijsten kost ca. €17.50. Voor een prijsopgave op maat bent u welkom in de winkel.Nieuwe sluiting

Een ketting is zo sterk als z'n zwakste schakel; een bekende uitspraak, welke vaak begint bij een goede sluiting. Aangezien een gouden collier of gouden armband doorgaans een patroon hebben, of overal dezelfde schakel is deze overal even sterk. De enige onderbreking is de sluiting.

 

Hierin zijn verschillende mogelijkheden. We passen de sluiting aan, aan uw sieraad. 

 

Kosten van sluitingen variëren, maar beginnen vanaf €12.50 voor een veerring tot €35,- voor een gouden karabijn haak. Is er een oogje welke we kunnen dicht solderen? Dan zit dit, inclusief polijsten bij de prijs inbegrepen.

 

Bent u op zoek naar een speciaal soort sluiting, of één met een bijzondere maat? Ook deze kunnen we leveren of maken.  


Diversen

Zo breed als ons vak is werken we. Van vermaak werk, nieuw werk, restauratie en productie van meerdere aantallen tot een enkele reparatie; u bent bij ons aan het juiste adres. Bovenstaande voorbeelden zijn opdrachten welke we dagelijks aannemen, voor voorkomende vragen en opdrachten.

 

Heeft u een specifieke vraag? U bent van harte welkom bij ons in de winkel. Ons vak is en blijft maatwerk; daarom het lastig om alles op papier vast te leggen. 

 

 

thuisafspraak

Bent u slecht ter been, heeft u veel vragen en/of reparatiewerk of gaat uw voorkeur simpelweg uit naar een thuisafspraak?

 

Dan is dit uiteraard mogelijk. Geeft u van te voren aan wat uw wensen zijn, dan zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk middelen meenemen om u te helpen.

 

Ook het reparatiewerk nemen we aan middels een thuisafspraak. U ontvangt dan de reparatiebonnen met persoonlijk nummer via de mail. 


           Juwelier Goud Gedaan

           Van Heuven Goedhartstraat 39

           2811 BT Reeuwijk

 

           0182-300564 

           info@goudgedaan.nl

           KVK: 67263992

           BTW: NL85690239 B01

 

Openingstijden

Onze winkel is geopend voor aanname en afhandeling van reparatiewerk; iedere dag tot 17:00. Bent u op zoek naar een mooi sieraad of horloge? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:00

Woensdag: 09:30 - 17:00

Donderdag: 09:30 - 17:00

Vrijdag: 09:30 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: Gesloten (m.u.v. koopzondagen in december)

 

Routebeschrijving

Vanaf de A12

Volg vanaf de A12 de borden richting Reeuwijk (centrum), na het passeren van de stoplichten neemt u op het eerst volgende kruispunt een afslag naar rechts. Na ca. 100M vindt u ons aan uw linkerhand.

 

Vanaf Gouda

Volg de borden richting Reeuwijk (centrum), blijf recht doorrijden tot u na ca. 500M de brandweerkazerne aan uw linkerhand vindt. Direct na de brandweerkazerne slaat u links af, waarna u ons na ca. 100M aan uw linkerhand vindt.