AZE Jewels is een internationaal merk, ontworpen en ontwikkeld in Europa. AZE Jewels biedt een breed scala aan op maat gemaakte accessoires voor mannen, waarmee ze hun stijl en klasse kunnen uitdrukken. Naast de uitgebreide selectie van stijlen, maken ze gebruik van de meest geprefereerde materialen zoals roestvrij staal, hoogwaardig leer, hoogwaardig zeiltouw, edelstenen van A-kwaliteit en sterling zilver (925). De sieraden zijn tijdloos en altijd relevant.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan roestvrij staal of sterling zilver, AZE Jewels garandeert altijd een hoogstaand stuk vakmanschap, gemaakt door hun eigen ambachtslieden.

 

Ze houden van reizen en geloven echt dat hun producten je looks zullen afmaken, waar je ook bent en waar je ook naartoe gaat. Daarom geloven zij:

 

THE ESSENTIALS VOOR UW DAGELIJKS GEBRUIK.

Het citaat van Stephan Hawking inspireert en motiveert AZE Jewels:

"Denk eraan om naar de sterren te kijken en niet naar je voeten. Probeer te begrijpen wat je ziet en vraag je af waardoor het universum bestaat. Wees nieuwsgierig. En hoe moeilijk het leven ook mag lijken, er is altijd wel iets dat je kunt doen en waar je in kunt slagen. Het is belangrijk dat je niet zomaar opgeeft."

 

 

De naam AZE komt van een klein dorpje in Frankrijk, waar de reis voor hen enkele jaren geleden begon. De vorm van het logo wordt Tetrahedron genoemd. In de geometrie wordt een tetraëder ook wel een driehoekige piramide genoemd.

           Juwelier Goud Gedaan

           Van Heuven Goedhartstraat 39

           2811 BT Reeuwijk

 

           0182-300564 

           info@goudgedaan.nl

           KVK: 67263992

           BTW: NL85690239 B01

 

Openingstijden

Onze winkel is geopend voor aanname en afhandeling van reparatiewerk; iedere dag tot 17:00. Bent u op zoek naar een mooi sieraad of horloge? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:00

Woensdag: 09:30 - 17:00

Donderdag: 09:30 - 17:00

Vrijdag: 09:30 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: Gesloten (m.u.v. koopzondagen in december)

 

Routebeschrijving

Vanaf de A12

Volg vanaf de A12 de borden richting Reeuwijk (centrum), na het passeren van de stoplichten neemt u op het eerst volgende kruispunt een afslag naar rechts. Na ca. 100M vindt u ons aan uw linkerhand.

 

Vanaf Gouda

Volg de borden richting Reeuwijk (centrum), blijf recht doorrijden tot u na ca. 500M de brandweerkazerne aan uw linkerhand vindt. Direct na de brandweerkazerne slaat u links af, waarna u ons na ca. 100M aan uw linkerhand vindt.