De carré ringen zijn niet zomaar ringen. Deze zijn strak en modern en gemaakt van sterk staal. De carré ringen zijn beschikbaar in het goud, het zilver en in het zwart. Deze ring heeft een comfortabele pasvorm.

Signet ring staal

Dit tijdloze model staat bekend om zijn pure eenvoud en klassieke uitstraling. Draag hem om je ringvinger of pink of combineer hem met andere Aze sieraden. Deze ronde zegelring is gemaakt van geborsteld zilverkleurig 316L staal. Afgewerkt met het Aze logo aan de binnenkant van de ring.

€ 39,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Carre ring goud

Dit is niet zomaar een ring. Strak en modern. Deze vierkante goudkleurige ring is gemaakt van geborsteld hoogwaardig sterk staal. De ring heeft een comfortabele pasvorm. Eigentijds en perfect voor alle gelegenheden. Afgewerkt met het Aze logo aan de buitenkant van de ring.

€ 39,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Signet ring Antique

Dit tijdloze model staat bekend om zijn pure eenvoud en klassieke uitstraling. Draag hem om je ringvinger of pink of combineer hem met andere Aze sieraden. Deze ronde zegelring is gemaakt van geborsteld antiek gekleurd 316L staal. Afgewerkt met het Aze logo aan de binnen- en buitenkant van de ring.

€ 44,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Carre ring staal

Dit is niet zomaar een ring. Strak en modern. Deze vierkante zilverkleurige ring is gemaakt van geborsteld hoogwaardig sterk staal. De ring heeft een comfortabele pasvorm. Eigentijds en perfect voor alle gelegenheden. Afgewerkt met het Aze logo aan de buitenkant van de ring.

€ 34,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Signet ring zwart

Dit tijdloze model staat bekend om zijn pure eenvoud en klassieke uitstraling. Draag hem om je ringvinger of pink of combineer hem met andere Aze sieraden. Deze ronde zegelring is gemaakt van geborsteld zwart kleurig 316L staal. Afgewerkt met het Aze logo aan de binnen- en buitenkant van de ring.

€ 44,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Carre ring zwart

Dit is geen gewone ring. Strak en modern. Deze vierkante zwart gekleurde ring is gemaakt van geborsteld hoogwaardig sterk staal. De ring heeft een comfortabele pasvorm. Eigentijds en perfect voor alle gelegenheden. Afgewerkt met het Aze logo aan de buitenkant van de ring.

€ 39,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Signet ring goud

Dit tijdloze model staat bekend om zijn pure eenvoud en klassieke uitstraling. Draag het rond je ringvinger van roze of combineer het met andere Aze-sieraden. Deze ronde zegelring is gemaakt van geborsteld goudkleurig 316L staal. Afgewerkt met het Aze-logo aan de binnen- en buitenkant van de ring.

€ 44,90

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

           Juwelier Goud Gedaan

           Van Heuven Goedhartstraat 39

           2811 BT Reeuwijk

 

           0182-300564 

           info@goudgedaan.nl

           KVK: 67263992

           BTW: NL85690239 B01

 

Openingstijden

Onze winkel is geopend voor aanname en afhandeling van reparatiewerk; iedere dag tot 17:00. Bent u op zoek naar een mooi sieraad of horloge? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 09:30 - 17:00

Woensdag: 09:30 - 17:00

Donderdag: 09:30 - 17:00

Vrijdag: 09:30 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: Gesloten (m.u.v. koopzondagen in december)

 

Routebeschrijving

Vanaf de A12

Volg vanaf de A12 de borden richting Reeuwijk (centrum), na het passeren van de stoplichten neemt u op het eerst volgende kruispunt een afslag naar rechts. Na ca. 100M vindt u ons aan uw linkerhand.

 

Vanaf Gouda

Volg de borden richting Reeuwijk (centrum), blijf recht doorrijden tot u na ca. 500M de brandweerkazerne aan uw linkerhand vindt. Direct na de brandweerkazerne slaat u links af, waarna u ons na ca. 100M aan uw linkerhand vindt.